Entreprenad & Anläggningsgruppen tillhör en välrenommerad företagsgrupp där ett antal bolag ingår. Våra entreprenadföretag är Frijo med sitt dotterbolag Bygg & Berglaget, Broby Spår med sitt dotterbolag Westins Kraft och Bro & Väg.

Koncernen

Logo

   Entreprenad & Anläggningsgruppen tillhör en välrenommerad företagsgrupp där ett antal bolag ingår. Våra entreprenadföretag är Frijo med sitt dotterbolag Bygg & Berglaget, Broby Spår med sitt dotterbolag Westins Kraft och Bro & Väg.

   Göran Eriksson Mediroyal

   ”Keyser Fastigheter är en viktig del av vår resa”

   Mediroyal utvecklar innovativa produkter för arbetsterapi och ortopedteknik. Göran Eriksson är en av huvudägarna och före detta Vd. Här berättar han om sin och företagets relation till Keyser Fastigheter.

   Hur kom det sig att ni började hyra av Keyser Fastigheter?
   – Jag hade tidigare kontor tvärs över järnvägsspåret hos ett annat företag och trivdes bra i området. När vi startade upp Mediroyal runt år 2000 fick vi klart för oss att det fanns möjlighet att hyra in oss i Keyserhuset. Det kändes idealiskt för oss att sitta i fräscha lokaler och ha en mindre familjeägd förvaltare som ända från början visade ett stort engagemang för vårt företag.

   Vad för slags lokal hyr ni?
   – Vi hyr en större kontorslokal i Ronden 1 i Keyserhuset i Sollentuna. Här sitter hela företaget: Ledning, försäljning, ekonomi och lager. En stor tillgång för oss är att det finns lastkaj på baksidan av huset med flera portar, lyftbord och direktinfarter. Vi brukar också använda den konferenslokal som finns i huset och som hyresgästerna har kostnadsfri tillgång till. Ungefär en gång om året samlar vi kunder, främst från landsting och regioner, för att informera dem om våra produkter och utvecklingsprojekt.

   Hur många är ni som arbetar i lokalen?
   – I dag är vi cirka 15 personer. Men det där har växlat ganska mycket under årens lopp beroende på att villkoren för Mediroyal varit kopplade till relationen med vår samarbetspartner i USA. Under en period blev vi tilldelade en mindre del av den europeiska marknaden och då fick vi skära ner verksamheten och antalet anställda. Sedan fem år är vi ett helt eget och oberoende företag och under den tiden har vi kunnat växa igen. Peter Mandel på Keyser Fastigheter har varit väldigt flexibel och hjälpt oss att få det att funka utifrån våra växlande förutsättningar.

   På vilket sätt har Keyser Fastigheter hjälpt till?
   – Peter Mandel har verkligen lyssnat på oss och förstått vår situation. En period när vi hade det tufft fick vi till och med hyresfritt i några månader. Framför allt har Keyser Fastigheter gjort det smidigt för oss att först dra ner ytan och sen när vi började växa, dra upp antalet kvadratmeter igen. I företagsvärlden går det ofta upp och ner och det är guld värt att ha en hyresvärd som är engagerad och vill vara med på företagets resa. Ur det perspektivet vill jag verkligen ge Peter Mandel och Keyser Fastigheter fem stjärnor av fem möjliga.