Entreprenad & Anläggningsgruppen tillhör en välrenommerad företagsgrupp där ett antal bolag ingår. Våra entreprenadföretag är Frijo med sitt dotterbolag Bygg & Berglaget, Broby Spår med sitt dotterbolag Westins Kraft och Bro & Väg.

Koncernen

Logo

   Entreprenad & Anläggningsgruppen tillhör en välrenommerad företagsgrupp där ett antal bolag ingår. Våra entreprenadföretag är Frijo med sitt dotterbolag Bygg & Berglaget, Broby Spår med sitt dotterbolag Westins Kraft och Bro & Väg.

   Pågen

   ”De lyssnar och löser problem”

   Pågen är brödföretaget från Skåne som ligger bakom klassiska varumärken som LingonGrova och Gifflar. Sedan 2017 är Pågen en av Keyser Fastigheters hyresgäster. Här berättar Magnus Olsson, Frakt- och Terminalansvarig på Pågen, om sina erfarenheter av att hyra lokal av Keyser Fastigheter. 

   Hur kom det sig att Pågen valde att hyra av Keyser Fastigheter?
   – Jag letade efter en ny lokal i norra Stockholm och hittade en intressant lokal på Objektvision och kom på så sätt i kontakt med Keyser. Jag fick omedelbart ett gott intryck av företaget och efter förhandling om villkoren blev det affär.

   Kan du berätta om er lokal?
   – Vi hyr ett 3 000 kvadratmeter stort lager i Rotebro. På natten kör vi dit nybakat bröd från Skåne som vi sedan lastar om i lokalen till cirka 30 mindre bilar som åker ut med brödet till livsmedelsbutiker i Stockholm. För oss ligger lokalen väldigt bra till geografiskt sett. Eftersom vi är i livsmedelsbranschen uppskattar vi också att lokalen är ny och fräsch.

   Hur ser din kontakt med Keyser Fastigheter ut?
   – Vi har en öppen och rak dialog och som hyresgäst blir vi bemötta med förståelse och intresse för våra behov. Under åren vi varit i Rotebro har vi vid flera tillfällen resonerat med Keyser Fastigheter om anpassningar av lokalen och Peter Mandel på Keyser har varit väldigt lyhörd för våra önskemål.

   Vilken typ av anpassningar har det varit fråga om?
   – Tyvärr har vi i omgångar haft problem med stölder. Personer har slangat diesel ur våra bilar och även stulit katalysatorer i jakt på ädelmetaller. I ett första skede installerade vi  larm och kameror. När stölderna ändå fortsatte resonerade vi med Keyser Fastigheter om ytterligare åtgärder. Keyser erbjöd sig då att bygga ett elstaket runt vår lokal. Sedan dess har problemen i stort sett upphört. Keyser Fastigheter har även installerat motorvärmare till våra bilar.

   Slutligen, vad tycker du kännetecknar Keyser Fastigheter?
   – Min bild är väldigt positiv. Känslan är att Keyser Fastigheter är ett företag som lyssnar och vänder på alla stenar för att hitta en lösning om det uppstår ett problem.